• Intelligens házvezérlés a Schlüter-Systems-től

  A Schlüter-LED-Color-Control, Schlüter-LED-ZONES-CONTROL és a Schlüter-HEAT-CONTROL applikációkkal Ön az okostelefonjáról vagy a táblagépéről kényelmesen vezérelheti a Schlüter-LIPROTEC LED-világítást, valamint a Schlüter-DITRA-HEAT-E elektromos fűtési rendszereket.

Megosztási

iOS és androidos készülékekhez: appok a Schlüter-Systems-től

App a fényszabályozáshoz

Schlüter®-LED-Color-Control

Schlüter-LED-Color-Control

A Schlüter-LIPROTEC-el a világítás vezérlés gyerekjáték. Az új Schlüter-LED-Color-Control alkalmazásnak köszönhetően a világítás még elegánsabban szabályozható.

Az LT ES 9 sorozatból azok a fény-profilok, amelyek LED-sávval vannak ellátva, 16,7 milliónál több színt képesek megjeleníteni – ezeket Ön most kényelmesen a kanapéjáról vezérelheti. Ezt a Schlüter-LED-Color-Control applikáció teszi lehetővé. Így akár 16 kedvenc színt állíthat be, melyeket a gyorsgombbal váltogathat. Ezen kívül 42 különböző színsorrend van előre beprogramozva, amelyek különböző sebességgel játszhatók le. A LED-sávok bluetooth-al vezérelhetők. A Schlüter-LIPROTEC-EBR vevőegység kifejezetten erre a célra lett kifejlesztve és helytakarékosan beépíthető.

A bluetooth-app ingyenesen letölthető androidos és az iOS-készülékekre is.

A Schlüter-LED-Color-Control rövid áttekintése:

 • Egyszerű fényvezérlés a kanapéról - bluetooth segítségével
 • A memory funkcióval akár 16 kedvenc szín menthető el
 • 42 előre programozható színváltás

Schlüter-LED-Color-Control (Android)

Schlüter-LED-Color-Control (iOs)

Fürdesse otthonát fényárban!

Schlüter®-LED-ZONES-CONTROL

Schlüter-LED-ZONES-CONTROL
Schlüter-LED-ZONES-CONTROL
Fürdesse otthonát fényárban!

A Schlüter-LIPROTEC-ZONES a Schlüter-LIPROTEC-EASY és -PRO LED-rendszerek vezérlésére szolgál. Az indító készlettel a fényforrások egyedileg vezéreltethetők és zónákba csoportosíthatók. A Bluetooth-Mesh rendszer lehetővé teszi azt, hogy különféle fényforrásokat – akár nagyobb LED-es szakaszokat is, megbízhatóan szabályozzunk. A LIPROTEC-ZONES 3 lehetőséget kínál, fénymegoldásai egyedileg és kényelmesen vezérelhetők:

 • az indító készlet részét képező távirányítóval
 • egy mobil végkészülék és alkalmazás (App) segítségéve
 • a kiegészítőként kapható forgókapcsolóval

Ön dönti el, hogy melyik a kényelmesebb megoldás az Ön számára. Az ingyenes alkalmazás (App) kapható Android és iOS-készülékekhez is. Egy egyszerű menü segít az egyedi színek és fényátmenetek beállításában. Lehetőség van a fehér és színes fényárnyalatok előzetes kiválasztására, amelyeket elmenthet kedvencekként az alkalmazásban.

A plug & play megoldás nem lehetne egyszerűbb, mint a LIPROTEC-EASY-nél: az indító készletben a komponensek már össze vannak kapcsolva egymással. A gyakorlott felhasználó a LIPROTEC-ZONES vezérlést PRO-variánsként is alkalmazhatja.

A forgókapcsoló

A forgókapcsoló nagyon egyszerűen, kábel nélkül működik. Kombinálható sok forgalmazott 55-ös sorozatú kerettel. A forgókapcsolókhoz adunk megfelelő adapter modult. Amennyiben Ön az „egyedülálló“ variánst részesíti előnyben, úgy a LIPROTEC forgókapcsolót szabványos kereteinkkel is rögzítheti a kedvenc helyén.

Schlüter-LED-ZONES-CONTROL (ANDROID)

Schlüter-LED-ZONES-CONTROL (iOS)

Szabályozza a fűtését rugalmasan applikációnkkal!

Schlüter®-HEAT-CONTROL

Schlüter-HEAT-CONTROL A Schlüter-DITRA-HEAT-E elektromos fűtési rendszerek felkínálják Önnek azt a lehetőséget, hogy a padlók vagy a falak bizonyos területeit célirányosan temperálja, kombinálva mindezt a Schlüter-DITRA-HEAT feszültségmentesítő-rétegelválasztó lemez előnyeivel. Amennyiben Ön a fűtését be- vagy ki akarja kapcsolni és a hőmérsékletet is be kívánja állítani, akkor a DITRA-HEAT-E-R-WIFI hőmérséklet-szabályzó erre két lehetőséget kínál: a fűtését szabályozhatja közvetlenül az érintőképernyőn keresztül, vagy pedig dinamikusan a Schlüter-HEAT-CONTROL applikáció segítségével.

Teljesen mindegy, hogy mit kíván beállítani a Schlüter-DITRA-HEAT-E fűtési rendszeren – a Schlüter-HEAT-CONTROL applikációval WLAN-on vagy a mobilhálózaton keresztül vezérelheti azt - ezzel is a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja az Ön számára. A Schlüter-HEAT-CONTROL alkalmazással Ön bárhol is jár, fűtési rendszerét akár útközben is egyszerűen szabályozhatja.

A Schlüter-HEAT-CONTROL egy ingyenes kiegészítés a DITRA-HEAT-E-R-WIFI hőmérséklet-szabályozáshoz.

A Schlüter-HEAT-CONTROL rövid áttekintése:

 • Ön energiát takarít meg azzal, hogy csak akkor fűt, amikor arra valóban szüksége van.
 • A lakásának a helyiségei kellemesen elő vannak melegítve, mire Ön hazaérkezik.
 • A fűtés időkapcsolójának programozását Ön útközben is rugalmasan megváltoztathatja.

Schlüter-HEAT-CONTROL (Android)

Schlüter-HEAT-CONTROL (iOS)

Megosztási