• Szép.

  A Schlüter-SHELF nem csak a fürdőben mutatós. Az elegáns STYLE-Design lerakópolc mindenütt praktikus, ahol csempeburkolat készül, vagy ahol már van csempézett falfelület. Például a Schlüter-SHELF-E formában – ez a sarokpolc három különböző variációban kapható.

 • Stabil.

  A Schlüter-SHELF-W fali polcot a csempézés során a burkolatkiosztásba integráljuk. A rögzítőszárait a csempék teljes egészében eltakarják. Így a polc terhelhető és mégis elegáns.

 • Gyorsan elkészül.

  Az összes Schlüter-SHELF-polc fúrás nélkül beépíthető. Míg a Schlüter-SHELF-N terméket egyszerűen a csempézés során integráljuk a hozzá illő Schlüter-KERDI-BOARD-N-falfülkékkel, a Schlüter-SHELF-E polcok bármikor utólag beépíthetők.

 • Schlüter®-SHELF-E-S1

  PURE

  TSSG

 • Schlüter®-SHELF-E-S2

  SQUARE

  TSI

 • Schlüter®-SHELF-E-S3

  WAVE

  TSDA

 • Schlüter®-SHELF-W-S1

  SQUARE

  EB

 • Schlüter®-SHELF-N-S1

  WAVE

  EB

 • Schlüter®-SHELF-E-S1

  PURE

  EB

Megosztási

Schlüter®-SHELF – dekoratív polcok csempézett falfelülethez

Fali polc és dizájn-elem csempével burkolt lakóterekhez

A Schlüter-SHELF segít rendet tartani és tárolóhelyet teremt a fürdőszobában - és mindezt Schlüter-módra teszi, elegáns formában. A praktikus fali polcok más, csempével burkolt lakóterekben is alkalmazhatók: könnyen integrálhatók a konyha csempeburkolatába, ahol fűszereknek és konyhai eszközöknek alakíthat ki lerakóhelyet. A fali polcokat öt különböző formában fúrás nélkül a fugaképbe illesztjük, ahol stílusos dizájn-elemként jelennek meg.

Válassza ki a tusolójához leginkább illő polcot!

A Schlüter-SHELF terméknél választhat a FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE vagy a WAVE dizájn között. Ezek dizájnos mintáit szintén megtalálja a Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE pontszerű padlóösszefolyóknál és a Schlüter-KERDI-LINE-STYLE vonalmenti zuhanyfolyókáknál is. Ezzel a fürdőszobája kialakítása során egységes megjelenést biztosíthat.

Időtlen nemesacél-megjelenés vagy divatos strukturált felület

Legyen az klasszikusan elegáns, vagy szín a színben, harmonizálva a csempékkel vagy a fuga színével. A Schlüter-SHELF-lerakópolcok szálcsiszolt nemesacélból és strukturált bevonatú alumíniumból készülnek a TRENDLINE-sorozat színeiben: elefántcsont, kő-szürke és sötét antracit, melyek minden stílushoz a megfelelő megoldást kínálják.

Utólagos felszerelés

A Schlüter-SHELF-terméket nem csak a csempézési munka során lehet beépíteni. Játszi könnyedén utólag is elhelyezhető a meglévő fugaképbe: vegyen méretet – óvatosan távolítsa el a fugahabarcsot – helyezze be a SHELF terméket – nyomja ki szilikonnal – ÉS KÉSZ IS!

A Schlüter-SHELF polcok rövid áttekintése:
 

 • öt különböző forma: három sarokmegoldás, szabadon függő fali polcok és fülkés beépítés
   
 • öt különböző dizájn: FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE vagy WAVE
   
 • két különböző anyag: szálcsiszolt nemesacél, vagy TRENDLINE strukturált bevonattal ellátott alumínium
   
 • fúrás nélküli beépítés a fugaképbe történő integrációval
   
 • a sarokmegoldások bármikor utólag is felszerelhetők
 • Schlüter®-SHELF-E-S1

  Schlüter-SHELF-E-S1

  A Schlüter-SHELF-E-S1 egyenlő szárú háromszög alakú sarokpolc. Ez a lerakópolc a 21 cm mélységével különösen helytakarékos és utólag, fúrás nélkül felszerelhető.

 • Schlüter®-SHELF-E-S2

  Schlüter-SHELF-E-S2

  A Schlüter-SHELF-E-S2 utólag felszerelhető metszett négyzet alakú sarokpolc. Mint az összes Schlüter-SHELF-variáció ez is szálcsiszolt nemesacélból, valamint strukturált bevonatú alumíniumból kapható a TRENDLINE-sorozat színeiben: elefántcsont, kő-szürke és sötét antracit.

 • Schlüter®-SHELF-E-S3

  Schlüter-SHELF-E-S3

  Ha szűk térben szeretne sok apróságot elhelyezni, akkor a Schlüter-SHELF-E-S3 a jó megoldás. A négyszögletes sarokpolc utólag beépíthető és akár a Schlüter-SHELF összes variációja ez is kapható a FLORAL, CURVE, PURE, SQUARE és a WAVE dizájnnal.

 • Schlüter®-SHELF-N-S1

  Schlüter-SHELF-N-S1

  A Schlüter-KERDI-BOARD-N termékkel készített falfülkéket egyszerűen a csempézés során be lehet építeni a Schlüter-SHELF-N segítségével. A lerakópolc a falfülkében egy középre helyezett szintet képez és optikailag tökéletesen illeszkedik a TRENDLINE-profilokhoz, valamint a KERDI-LINE-STYLE és a KERDI-DRAIN-STYLE vízelvezetési megoldások dizájnjához.

 • Schlüter®-SHELF-W-S1

  Schlüter-SHELF-W-S1

  A Schlüter-SHELF-W négyszögletes lerakópolc a csempézés során kerül beépítésre a falba, melynek során a szárait a csempék teljes egészében eltakarják. Ezáltal a polc különösen teherbíró. Mint minden Schlüter-SHELF-variáció, ez is fúrás nélkül szerelhető és megnyerően visszafogott megjelenésű.

A Schlüter-SHELF-E: tetszetős fali sarokpolc
Polcok utólagos beépítése a Schlüter-SHELF-E termékkel
Elegáns fali polc: Schlüter-SHELF-W
Most töltse le az ingyenes információs anyagot!

Mely termékekkel kombinálható?

 • Schlüter-KERDI-LINE-STYLE

  Schlüter®-KERDI-LINE-STYLE

  A Schlüter-KERDI-LINE-STYLE termékek szálcsiszolt nemesacélból készült, elegáns kontúrkeretek a vonali vízelvezetéshez. A fedlapok FLORAL, CURVE és PURE dizájn-változatokban kaphatók.

  tovább
 • Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE

  Schlüter®-KERDI-DRAIN-STYLE

  A Schlüter-KERDI-DRAIN-STYLE termékek szálcsiszolt nemesacélból készült, keret nélküli, elegáns dizájnú fedlapok a meglévő fedlapok pótlásához vagy cseréjéhez. A formatervezett fedlapok a FLORAL, CURVE és PURE variációkban kaphatók.

  tovább
 • Schlüter®-TRENDLINE

  Az aktuális csempe-divat inspirált minket, és az eredmény nagyon egyedi: A Schlüter-TRENDLINE új dizájn sorozat a nagy értékű csempeburkolatok tökéletes kiegészítése.

  tovább

Megosztási

Vannak még kérdései?Ránk számíthat!

 • Hogyan kaphatok további információkat?

  Kérdések és ötletek

  Van kérdése, vagy ötlete? Ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba

  nagham_fadil@schlueter.de

  tovább