Megosztási

MyDesign by Schlüter-Systems

Kívánsága szerinti dizájn-nyomatot készítünk Önnek

A legmodernebb nyomtatási technika ma a meghatározó tényező a csempegyártásnál, mely a megtévesztésig valódi fa- és márványfelületeket képes létrehozni. Ez a dizájnerek számára lehetővé teszi, hogy a fantáziájukat szabadon engedjék.

A Schlüter-Systems már a strukturált felületbevonatú TRENDLINE kínálatával a lehető legközelebb hozta a profilokat és a csempéket. Most még egy lépéssel tovább megyünk: A kedvelt fali- és lábazati csempék most a legmodernebb nyomtatási technikának köszönhetően optimálisan hozzáigazítható a csempe dizájnjához. Így a hatékony élvédelemnek a csempeburkolatba történő harmonikus integrálása tökéletesen megvalósítható.

Aki alternatív módon a lábazatba, vagy a falon szeretne hangsúlyokat kiemelni, annak az új technológia révén lehetősége van a kívánt motívumait rányomtattatni és így egyediségét kihangsúlyozni.

Bármelyik utat is választja Ön, a Schlüter-Systems új nyomtatási technikájával egy lépéssel mások előtt jár profilokkal történő burkolatkialakítás terén.

Amennyiben kérdései vannak a MyDesign by Schlüter-Systems-szel kapcsolatosan, úgy elsődlegesen a külszolgálatos szaktanácsadóink és az Alkalmazástechnikai Értékesítés részlegünk készséggel áll szíves rendelkezésükre. A kapcsolatfelvételhez szükséges adatokat a web-oldalunkon találja. Örülünk az Ön projektjeinek a Schlüter-MyDesignban.

Ezek a termékek tartoznak a MyDesign by Schlüter-Systemshoz:

A prospektusban és az árlistában megtalálja, hogy mely termék-variációk tartoznak a MyDesign programhoz:

Öt lépésben a kívánt termékhez:

Egyszerű és gyors – ahogy az a Schlüter-Systems-nél megszokott: A MyDesign termékeket a szokott módon megrendelheti e-mailben vagy telefonon. Szívesen segítenek Önnek a cégünk belső munkatársai és a külszolgálatos szaktanácsadóink a MyDesign projektjüknél. Az alábbiakban útmutatót talál a megfelelő megrendelési számok megállapításához:

 1. Válassza ki a profilt a MyDesign-programból, pl. QUADEC-AC: C / Q ...* DP 
   
 2. Válassza ki a magasságot | egészítse ezzel ki a cikkszámot, pl. 6 mm: C / Q 60 DP
   
 3. Válassza ki a sarkot, véglezáró kupakot vagy az összekötő elemet, pl. C / EV / Q 60 DP
   
 4. Küldje be a csempemintát vagy a kívánt motívumot tartalmazó fájlt
   
 5. Hagyja jóvá a mintanyomatot

A belső munkatársaink tájékoztatják Önöket a várható szállítási határidőről (Németországon és az európai országokban).

Kalkulációs segítség az ár meghatározásához

Az alábbi áttekintés segítséget nyújt Önnek az ár összetételéről, hogy tudja előre, milyen költségekkel kell számolnia a MyDesign projektjénél:

Átalánydíj +  Termék +  Tartozékok + Felár = Ár
461,25 €    pl. 400 €   pl. 116,84 €   pl. 67,64 €   1045,73 € 

 

 1. MyDesign-átalánydíj (egyszeri összeg motívumonként*): 461,25 €
  * Ha egy rendelésen belül több, azonos dizájnú terméket igényel, akkor ezt a MyDesign átalánydíjat csak egyszer kell kifizetnie. Az átalánydíjból kedvezmény nem adható.
   
 2. Válassza ki a kívánt profil árát (lásd a 2024. évi Árlistában)
   
 3. A kívánt sarkok / véglezárók / összekötő elemek ára: átalányban 29,21 € darabonként
   
 4. MyDesign C-felár: 16,91 € méterenként

Kapcsolattartó partnere a megrendelésnél

Ön szeretné a termékeket a MyDesign programból megrendelni, vagy kérdései vannak? A belső és külszolgálatos munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Kapcsolattartó

GYIK

 • Mennyibe kerül az utánrendelés?

  Az utánrendelések árát ugyanúgy kell kalkulálni, mint az első megrendelését. Ez azt jelenti, hogy az egyszeri 461,25 € átalánydíj újra felszámításra kerül. Ezért azt javasoljuk, hogy a megrendelendő mennyiségeket gondosan és előrelátóan számítsák ki.

 • Van-e minimális megrendelési mennyiség?

  Nem, nincs minimális megrendelési mennyiség. Ön az egyéni igényeinek megfelelő mennyiséget rendelhet nálunk. Így a MyDesign termékek nem csak a nagy projektekhez alkalmasak kiválóan, hanem tökéletes megoldást kínálnak a magán építtettők számára is.

Megosztási