Megosztási

MyDesign by Schlüter-Systems

Az a bizonyos "színes" többlet

Elefántcsont, kő-szürke vagy sötét antracit: ezek a színvariációk a Schlüter®-TRENDLINE sorozat legkedveltebb színei közé tartoznak. A magas minőségű TRENDLINE alumínium profilok vagy lerakó polcok alkalmazásával az aktuális csempeburkolási trendnek megfelelően élénk kontrasztokat vihetnek a burkolat-dizájnba.

Annak érdekében, hogy tényleg egészen egyedi színelképzelést valósíthasson meg, az új MyDesign by Schlüter-Systems sorozatunk ennél is többet kínál: bizonyos profilok, SHELF polcok és tartozékok a RAL-Classic színskála 190 színárnyalatában rendelhetők meg – hogy még nagyobb választékot kínálhassunk annak a bizonyos "színes" többletnek a megvalósításához.

Fedezze fel a színek kavalkádját!

 • A MyDesign színpaletta a legkülönfélébb árnyalatokat tartalmazza, amelyek a K7 Classic-RAL skálán alapulnak (a neon- és a gyöngyházfényű színek kivételével). Ebben a szín-sprektumban a 190 színárnyalat közül mindenki talál az ízlésének megfelelő színt. Bármi legyen is a felhasználási cél. Akár az otthoni fürdőszobát szeretnénk a kedvenc színünkkel feldobva látványossá varázsolni, akár a cégben a jellegzetes céges színekkel egyes elemeket kiemelni: a MyDesign by Schlüter-Systems segítségével ez egészen egyszerűen megvalósítható.

  A MyDesign színpaletta a legkülönfélébb árnyalatokat tartalmazza, amelyek a K7 Classic-RAL skálán alapulnak (a neon- és a gyöngyházfényű színek kivételével). Ebben a szín-sprektumban a 190 színárnyalat közül mindenki talál az ízlésének megfelelő színt. Bármi legyen is a felhasználási cél. Akár az otthoni fürdőszobát szeretnénk a kedvenc színünkkel feldobva látványossá varázsolni, akár a cégben a jellegzetes céges színekkel egyes elemeket kiemelni: a MyDesign by Schlüter-Systems segítségével ez egészen egyszerűen megvalósítható.

Ezek a termékek tartoznak a MyDesign by Schlüter-Systemshoz:

A prospektusban és az árlistában megtalálja, hogy mely termék-variációk tartoznak a MyDesign programhoz:

Csupán három lépés, hogy eljusson a MyDesign termékekig

Egyszerű és gyors – ahogy az a Schlüter-Systems-nél megszokott: A MyDesign termékeket a szokott módon megrendelheti e-mailben vagy telefonon. Szívesen segítenek Önnek a cégünk belső munkatársai és a külszolgálatos szaktanácsadóink a MyDesign projektjüknél. Az alábbiakban útmutatót talál a megfelelő megrendelési számok megállapításához:

 1. Válassza ki a terméket a MyDesign programból: például QUADEC-AC: C / Q ...* A
   
 2. Válassza ki a megfelelő magasságot és a cikkszámban helyettesítse be azt a * helyére, például 4,5 mm: C / Q 45 A
   
 3.  A RAL színskála 190 színéből válassza ki a megfelelő színárnyalatot és azzal egészítse ki a cikkszámot, péládul RAL 6001
   
 • Példa a megrendelési számla: C / Q 45 A in RAL 6001

A megrendelés beérkezése után a termékek azonnal összeállítjuk, hogy bekerüljenek a nagyteljesítményű porszóró berendezésünkbe. A belső munkatársaink tájékoztatják Önöket a várható szállítási határidőről (Németországon és az európai országokban).

Kalkulációs segítség az ár meghatározásához

Az alábbi áttekintés segítséget nyújt Önnek az ár összetételéről, hogy tudja előre, milyen költségekkel kell számolnia a MyDesign projektjénél:

 Átalánydíj + Termék ára + Felár = Ár
358,75 €    pl. 400 €   pl. 25,88 €   784,63 € 

 

 1. MyDesign átalánydíj (egyszeri összeg színenként függetlenül a mennyiségtől*): 358,75 €
  * Ha több terméket is ugyanabban a színben kér egy megrendelésen belül, akkor ezt a MyDesign átalánydíjat csak egyszer kell megfizetnie. Az átalányösszegre nem adható árengedmény.
   
 2. A kívánt terméknek az ára (lásd a 2024. évi Árlistában)
   
 3. MyDesign pótlék 3,24 € (A) / 6,47 € (B), tipusfüggően darabonként vagy méterenként értendő
   
 4. Opcionális: Az íves stancolás felára (lásd 2024. évi Árlista 340. oldal)

Kapcsolattartó partnere a megrendelésnél

Ön szeretné a termékeket a MyDesign programból megrendelni, vagy kérdései vannak? A belső és külszolgálatos munkatársaink készséggel állnak az Ön rendelkezésére:

Kapcsolattartó

GYIK

 • Mennyibe kerül az utánrendelés?

  Az utánrendelések árát ugyanúgy kell kalkulálni, mint az első megrendelését. Ez azt jelenti, hogy az egyszeri 358,75 € átalánydíj újra felszámításra kerül. Ezért azt javasoljuk, hogy a megrendelendő mennyiségeket gondosan és előrelátóan számítsák ki.

 • Van-e minimális megrendelési mennyiség?

  Nem, nincs minimális megrendelési mennyiség. Ön az egyéni igényeinek megfelelő mennyiséget rendelhet nálunk. Így a MyDesign termékek nem csak a nagy projektekhez alkalmasak kiválóan, hanem tökéletes megoldást kínálnak a magán építtettők számára is.

A RAL színárnyalatok bemutatása a RAL gGmbH, 53229 Bonn szíves engedélyével történik.

Megosztási